UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Tillbaka

Tisdag till lördag


Välkommen till Rivals Bistro och Bistrobar!  Köket frestar med det bästa från säsongens skafferi och vi hittar både svamp, löjrom och flera härliga styckningsdetaljer på menyn. ”Rivalklassikerna” är självklart på plats samt en ”Plat du jour” som komplement till ordinarie menyn. Hela menyn här.


Rivals Bistro öppen för middag tisdag-lördag – boka bord här.

Köksmästare Robin Gesang har tillsammans med sina kockar tagit fram en Bistromeny som bjuder på en rad säsongsbetonade rätter.

Samtidigt som vi älskar att ta ut svängarna en aning så är vi också övertygade om att det finns en anledning till varför omtyckta klassiker är lika uppskattade år efter år. Boka bord här eller  via hovmästare på telefon 08-545 789 15.
Watson´s Bar och Tavernan är alltid öppen sju dagar och kvällar i veckan – läs mer här! 


Tisdag-torsdag 17-23
Fredag-lördag 17-24
Boka gärna bord här!
Bistromeny och vinlista 

Watson’s Bar
Tavernan
Cocktailbar
Room Service
Öppettider

Hovmästare
08-545 789 15
08-545 789 45
bistro@rival.se

Food & Beverage Manager
08-545 789 17
tobias.wikberg@rival.se

Köksmästare Robin Gesang-Gottowt
08-545 789 28

robin@rival.se

Galleri
Just nu på Rival

Påskpaket Date Night 15-19/4

Fira in våren och påsken på Rival! Smålyxigt paket med bubbel, trerätters middag, frukost och sen utcheckning.

Orup Bara 4/5

Efter succé och utsålda hus i Stockholm och Göteborg så kommer Orup Bara tillbaka till Rival med sina gitarrer, flygel och låtskatt, samt en och annan anekdot.

Solala 22/5

Solala – med unika arrangemang och bländande stämföring har deras videor från köket spridits lavinartat över sociala medier.

Boka hotellrum – guldkant varje gång!

Guldkanta med balkong, kuddmeny, egyptiska bomullslakan och långa frukosttider…

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2025 Rival Hotel